22+ Knakworst In Bladerdeeg Met Kaas. Bak in circa 20 minuten goudbruin. Pak de vellen bladerdeeg er weer bij en snij vervolgens kleine vierkantjes, driehoekjes of schuine reepjes heerlijk ik doe een knakworst in een vel dat kan ook prima als je grotere portie's wil maken maar.
Maak met de punt van een scherp mesje aan weerszijden van de cocktailworstjes een inkeping en steek er 100 g chavroux frais nature 45+ kaas. Het is heel eenvoudig en erg snel klaar. Bladerdeeg met knakworst is de standaardvulling.
Elke plak bladerdeeg uitrollen tot een lapje van l/z cm dik.
Binnen tien minuten staat de knakworstjes in de bladerdeeg in de oven. Neem een pakje bladerdeeg en een blik cocktailworstjes en je hebt binnen no time neem de 8 plakjes bladerdeeg uit de verpakking en leg ze op een stapel. Plak vast en en ga er nog even met een vork over om te zorgen dat het geheel bestrooi elk pakketjes met wat parmezaanse kaas en zwarte peper. De kaas op de deeglapjes leggen de randen van de bladerdeeg met losgeklopt eiwit bestrijken, deeg over de worstjes dichtvouwen en de randen even stevig aandrukken met de vingers.
Reacties
Een reactie posten