16+ Knakworst In Bladerdeeg Met Kaas. Kijk hier voor een duidelijk en eenvoudig recept! Leg een plakje kaas op de worstjes voordat je ze dicht vouwt voor extra vulling.
Bak in circa 20 minuten goudbruin. Kaasblokjes en coctailworstjes in een krokant jasje van bladerdeeg. Het deeg wordt rijkelijk gevuld met een sausje, ham en kaas.
Het ziet er feestlijk uit en kinderen vinden het heerlijk.
Het gebruik en handige weetjes en natuurlijk zoals je van ons de cocktailworstjes kunnen ook worden 'ingepakt' in kleine stukjes bladerdeeg of in stukjes door een. Klop een ei en smeer de bovenkant van het bladerdeeg in met wat ei. Pak de vellen bladerdeeg er weer bij en snij vervolgens kleine vierkantjes, driehoekjes of schuine reepjes heerlijk ik doe een knakworst in een vel dat kan ook prima als je grotere portie's wil maken maar. Snijd en verwijder het teveel aan deeg.
Reacties
Een reactie posten